Gonis städ och allservice, helhet för trivsamma miljöer.

Gonis AB ligger i Stockholm och har hela Storstockholm som kundområde. Vi utför allt inom städning och erbjuder er en kostnadsfri offert enligt era önskemål. 

Bolaget har mycket god ekonomi och inga skatteskulder samt kollektivavtal med Fastighetsanställdas förbund, avdelning 1.

Gonis AB är ett etablerat och ”fläckfritt” företag som idag har tio medarbetare, inklusive administration. Och vi fortsätter att växa eftersom antalet kunder ökar i snabb takt.

Våra kunders önskemål står alltid i centrum, vilket betyder att vi ställer höga krav på vår personal. Alla våra medarbetare är ytterst noggranna i utförandet av de uppdrag och arbetsuppgifter som våra kunder har anförtrott oss. Därför har vi också väldigt många goda referenser att visa upp.

Vår filosofi är att ge våra anställda en lön som alltid ligger över det gällande kollektivavtalet. Det ger oss nöjda medarbetare som är genuint måna om att ge våra kunder den bästa tänkbara service.

Vi hoppas att dessa rader har väckt ert intresse för vårt företag.

Om ni önskar fler upplysningar beträffande bolaget eller utförandet av den tilltänkta städentreprenaden är ni varmt välkomna att kontakta oss.